DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2024 Tesla Model 3, s pozoruhodnými aktualizacemi, je k dispozici v Americe

2024 Tesla Model 3, s pozoruhodnými aktualizacemi, je k dispozici v Americe
  • Aktualizovaný model Tesla Model 3 pro rok 2024 je nyní k dispozici k objednání pro americké zákazníky.
  • Je nabízen ve formách RWD Standard Range a AWD Long Range, přičemž ceny začínají na 40 630 usd.
  • Web Tesly uvádí, že dodávky do USA začnou Tento měsíc.

Je to už několik měsíců, co Tesla představila revidovanou verzi sedanu Model 3, ale konečně se stává dostupnou pro americké kupce poté, co se poprvé začne prodávat v Evropě a Číně. Aktualizovaný Model 3 pro rok 2024 je nyní otevřen pro objednávky na webových stránkách Tesly, přičemž dodávky se odhadují na začátek tohoto měsíce.

Nejvýraznější změny jsou v exteriéru, který obsahuje nové světlomety a zadní světla, která výrazně zlepšují vzhled sedanu. Interiér přidává ambientní osvětlení, dvě bezdrátové nabíjecí podložky pro chytré telefony, další přední větrací otvor, přepracovaný volant, 8,0 palcový dotykový displej pro cestující na zadních sedadlech, standardní vyhřívaná a chlazená přední sedadla a vylepšený audio systém. Tesla také říká, že vylepšila kvalitu vnitřního materiálu a přidala další materiál tlumící zvuk, aby uklidnila kabinu.

Stejně jako dříve, řada obsahuje standardní model s pohonem zadních kol s nárokovaným dojezdem 272 mil (nebo 248 mil s 19palcovými koly). Začíná na 40 630 $a nabízí možnosti včetně bílého interiéru 1 000$, 1500 19palcových kol a 6 000 $vylepšených funkcí asistence řidiče autopilota. Model s dlouhým doletem s pohonem všech kol si nyní nárokuje dojezd 341 mil (nebo 305 mil s 19palcovými koly) a začíná na 47 630$. Neslyšeli jsme o revidované verzi modelu 3 Performance, takže si možná budeme muset počkat na tuto výkonnější verzi.

Očekáváme, že podobné aktualizace přijdou i na crossover Tesla Model Y brzy, ale ještě jsme neviděli žádné fotografie ani neslyšeli žádné aktualizace, takže si nejsme jisti časovou osou jeho revizí.