DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2024 Jeep Wagoneer S obsahuje 600 koní a velkou baterii

2024 Jeep Wagoneer S obsahuje 600 koní a velkou baterii
  • Jeep Wagoneer S 2024 má letos na podzim zasáhnout prodejce s výbavou Launch Edition a nálepkou 71 995$.
  • Jeep Wagoneer S 2024 používá dvojici modulů elektrického pohonu k napájení přední a zadní nápravy pro Kombinovaný točivý moment 600 hp a 617 lb-ft.
  • Jeep říká, že Wagoneer S mohou sprintovat na 60 mph za 3,4 sekundy a nabídnou dojezd přes 300 mil.

Zatímco jsme viděli jeho interiér, a slyšel velký příslib koňských sil, Jeep konečně stáhl oponu z baterie-elektrický Wagoneer s.

Na základě platformy STLA-Large se tento luxe BEV může pochlubit dvoumotorovým systémem pohonu všech kol, který dosahuje výkonu 600 koní a točivého momentu 617 lb-ft a slibuje více než 300 mil na jedno nabití. Jeep také nacpal spoustu obrazovek a technologií do kabiny Wagoneer S.

Srdcem tohoto Wagoneer S jsou dva hnací moduly, které napájejí kola. S jedním hnacím modulem napájejícím přední nápravu a druhým napájejícím zadní část je tento Wagoneer S dodáván se standardním pohonem všech kol a sprintem 60 mph za pouhých 3,4 sekundy, uvádí Jeep. Pomáhá eke z nějakého většího rozsahu, Jeep kolo odpojí na hnací modul přední nápravy.

Napájení těchto dvou pohonných modulů je 100 kWh baterie. Podle Jeepu může tato baterie pomoci zamíchat Wagoneer S přes 300 mil na jedno nabití a dobíjení by nemělo trvat příliš dlouho. Společnost poznamenává, že s RYCHLONABÍJEČKOU DC by WagoneerS měli být schopni přejít z 20% stavu nabití na 80% za 23 minut.

Takže vlastnictví trochu jednodušší, Jeep plánuje včetně úrovně 2 nabíječka nebo Free2move nabíjecí kredity s každým Wagoneer s Launch Edition.

A navzdory nedostatku motoru pod kapotou se Jeep drží svého milovaného designu mřížky se sedmi lamelami.

Jak byste očekávali od bateriově elektrického vozidla, které pronásleduje dojezd, tým pracující na návrhu WagoneerS vynaložil velké úsilí na snížení jeho koeficientu odporu. Společnost říká, že elegantní Jeep pracuje na 0,29 Cd. To je stále překonáno tvrzením Tesla Model X o 0,24 Cd, ale je to dost dobré na to, aby pomohlo WagoneerS cestovat přes 300 mil na jedno nabití.

Pokud si chcete udělat lepší obrázek o Wagoneer S ve volné přírodě, můžete se podívat na současný Jeep Grand Cherokee, protože rozměry Wagoneer S jsou na stejném hřišti.

Podle jeepu je Wagoneer s dlouhý 192,4 palce a jezdí na rozvoru 113,0 palce. To je jen o 1,1 palce kratší než Jeep Grand Cherokee na délku a 3,7 palce NA rozvor. Wagoneer S je také o palec užší než Grand Cherokee na 83,6 palce v nejširším místě zrcadel.

Stejně jako u ostatních Wagoneerů, lidé v jeepu nacpali tolik obrazovek, kolik si myslíte, že byste pravděpodobně potřebovali uvnitř kabiny. Podle Jeepu má Wagoneer s standardní 12,3 palcový displej řidiče, 10,25 palcový displej pro cestující a standardní 12,3 palcový středový displej.

Na obrazovce médií i na obrazovce spolujezdce běží systém Jeep Uconnect 5. Jeep říká, že to umožňuje dotykové obrazovce spolujezdce přenášet pokyny na obrazovku médií. Platforma Uconnect 5 také znamená, že tento džíp může přijímat bezdrátové aktualizace.

Interiér Wagoneer s také dobře využívá recyklované materiály, přičemž sedadla, konzolové dveře a povrchy přístrojové desky obsahují nekožené syntetické materiály. Nad hlavou najdete čalounění stropu z mikrovlákna a koberce jsou z více recyklovaných materiálů.

Tým v jeepu zde také zahrnuje hands-free Jízdní systém Stellaris Active Drive Assist. Tento hands-free systém řízení je součástí modelů Launch Edition, stejně jako asistent kolize křižovatky, detekce ospalého řidiče, rozpoznávání dopravních značek a kamera s prostorovým výhledem.

Na obrubníku Wagoneer s nakloní váhy na 5 667 liber-883 liber těžší než Grand Cherokee Summit. I když jsme si jisti, že cenovka klesne, jak WagoneerS rozšíří svou sestavu, tato krádež je jiný příběh.

Když už mluvíme o, Jeep říká, že tento WagoneerS má zasáhnout prodejce letos na podzim jako vozidlo modelového roku 2024, přičemž Launch Edition nese cenovku 71 995$.