DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Ford Mustang GT předvádí svůj interiér

2025 Ford Mustang GT předvádí svůj interiér
  • Ford Mustang GT 2025 bude tento víkend debutovat v Evropě na 24 hodin Le Mans 2024.
  • Ford zahrnul okno v zadní části kabiny pro zobrazení odpružení Mustang GTD.
  • Ford Mustang GT bude také vybaven volitelným výkonovým paketem, který by měl pomoci posunout Mustang GT pod 7 minut na Nürburgringu.

Pokud jste čekali, až uvidíte vnitřek Ford Mustang GTD, Ford to konečně předvádí před svým evropským debutem na letošním 24 hodin Le Mans, který začíná v sobotu v 10 hodin východního času. Ford také předvádí své karbonové řady a vlastnosti performance pack před Mustangem kolem Nürburgringu.

Interiér překvapivě nevypadá příliš daleko od toho, co najdete uvnitř současného Fordu Mustang. Stále existuje masivní mediální obrazovka, která je připojena k displeji digitálního ovladače. Volič převodovky se stal otočným číselníkem, který ovládá osmistupňovou převodovku.

Ford také přidal tlačítko zdvihu přední nápravy a tlačítko Track Apps před otočným voličem převodovky. Titanové řadicí páky sedí za volantem s plochým dnem, který je vybaven ovládacími prvky odpružení. K dispozici je také okno, kde by bylo zadní sedadlo, pro prohlížení zadního zavěšení.

Mustang GT nabídne další výkonový balíček, který přidá některé letecké bity, jako je větší přední rozdělovač, potápěčská letadla, klapky podvozku a systém redukce odporu. Potenciální kupci GTD budou pravděpodobně chtít hodit na výkonnostní balíček, protože Ford říká, že je nezbytné projet Nurburgring za méně než sedm minut.

Sada performance pack obsahuje také lehký balíček, který přidává sadu 20palcových hořčíkových kol, odstraňuje tlumení zvuku a dává GTD jedinečnou přední fascii.

Pokud máte rádi holé uhlíkové vlákno, Ford to také dodá: varianta Mustang GT Carbon Series nechává kapotu, střechu a zadní palubu nenatřenou. Můžete také přidat nějakou barvu těla nebo kontrastní pruhy, pokud jste tak nakloněni.

Ford při pokusu o kolo Nürburgring nedal tvrdé rande, ale není pochyb o tom, že to bude kolem ringu rychlé. Víme, že závodní varianta GT3 se tento víkend ujme Circuit de la Sarthe během 24 hodin Le Mans.