DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2024 Hyundai Santa Fe XRD vypadá venku v LA

2024 Hyundai Santa Fe XRD vypadá venku v LA
  • Hyundai Santa Fe 2024 bude jako standardní pohonná jednotka vybaven 2,5 litrovým přeplňovaným motorem I4, který na osmistupňový DCT vysílá výkon 277 koní a točivý moment 311 lb-ft.
  • Hyundai poprvé ukazuje obložení Santa Fe XRT, což dává SUV extra světlou výšku.
  • Nový Hybrid Santa Fe bude používat 1,6 litrový I4 v tandemu s elektromotorem, který bude posílat na kola 232 koní a točivý moment 271 lb-ft.

Přepracovaný Hyundai Santa Fe se blíží vašemu místnímu prodejci Hyundai a nyní jsou všechny podrobnosti zveřejněny. Hyundai odhaluje Santa Fe XRT na letošním autosalonu v Los Angeles a také potvrdil některé detaily hnacího ústrojí. Můžete očekávat, že benzínové Santa Fe uvidíte u prodejců v březnu, s hybridní verzí navrženou někdy na jaře.

Standardní výkon pro Santa FE pochází z přeplňovaného 2,5 litrového I4. Tento čtyřválcový motor vysílá točivý moment 277 koní a 311 lb-ft prostřednictvím osmistupňového mokrého DCT dopředu nebo do systému pohonu všech kol.

Hyundai také nabízí hybridní pohonnou jednotku pro ‚ 24 Santa Fe s 1,6 litrovým I4, který pracuje se šestistupňovým automatickým a hybridním systémem Hyundai a vysílá na kola 232 koní a točivý moment 271 lb-ft. Pokud jste zvědaví na spotřebu paliva, tato čísla by se měla přiblížit spuštění Santa Fe.

I když jsou tyto informace o hnacím ústrojí důležité, není to jediná novinka Sante Fe. Hyundai také předvedl 2024 Santa Fe XRT, variantu výbavy, která je k dispozici na současném Santa Fe a nyní přejde na model nové generace.

Tento Santa Fe XRT se může pochlubit o 1,5 palce větší světlou výškou díky větším pneumatikám. XRT sedí na 30 palcích terénních pneumatik Continental, které obalují 18palcová kola z lehkých slitin. Zaškrtnutím políčka výbavy XRT se také odemkne maximální tažná kapacita Santa Fe o hmotnosti 4500 liber, pokud je správně vybavena.

Cena je ještě třeba určit, ale počítejte s tím, že vzroste ze současné základní ceny 30 085 USD. Výměna atmosférického 2,5 litrového I4 za výkonnější přeplňovanou variantu určitě ovlivní cenu nálepky. Očekávejte podrobnosti o cenách blíže k datu příjezdu Santa Fe March.