DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Land Rover Defender 130 aktualizován kapitánskou židlí

2025 Land Rover Defender 130 aktualizován kapitánskou židlí

Land Rover Defender 2025 vstupuje do svého nového modelového roku s několika drobnými aktualizacemi, z nichž nejpozoruhodnější je nová nabídka kapitánských židlí u třířadého modelu 130.

Místo lavice ve druhé řadě jako jediné možnosti Nyní můžete v konfigurátoru vybrat balíček židlí Captain, který sníží celkovou kapacitu sedadel na sedm místo osmi. Nové, luxusní kapitánské židle jsou vyhřívané i chlazené, mají na obou stranách područky, jsou vybaveny okřídlenými opěrkami hlavy a ponechávají prostor mezi nimi otevřený pro snadnější průchod do třetí řady. Dvojice držáků nápojů hned za přední středovou konzolou nahrazuje sklopnou loketní opěrku / držák nápojů ze středního Sedadla lavice.

Kromě nového uspořádání sedadel v modelu 130 Land Rover říká, že zjednodušil proces specifikací přesunutím řady jednotlivých možností do přednastavených „balíčků“, aby se snížila složitost objednávání. Land Rover již měl v předchozích modelových letech k dispozici spoustu „balíčků“, ale společnost říká, že se do této strategie pro rok 2025 ponoří hlouběji.

Není o tom ani slovo, ale Land Rover dnes v Evropě odhalil edici svého Defenderu 110 Sedona s jedinečným exteriérem Sedona Red a speciálními akcenty v celém voze. Vypadá to fantasticky (vidět na fotografii přímo výše), ale znovu, Land Rover nezaznamenal americkou dostupnost speciálního modelu.

Ceny pro 2025 Land Rover Defender lineup je také k dnešnímu dni a vidí dvoudveřový 90 jít nahoru o $500 na $58,375. 110 začíná na $62,275 (nahoru $200) a 130 na $71,175 (nahoru $600). Land Rover říká, že modely 2025 zasáhnou prodejce koncem léta tohoto roku.