DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Range Rover Sport Stealth Pack Přidává Šedý Lak, Černé Akcenty

2025 Range Rover Sport Stealth Pack Přidává Šedý Lak, Černé Akcenty
  • Land Rover Range Rover Sport 2025 získává nový balíček Stealth, který k ceně SUV přidává 10 305$.
  • Balíček přináší metalickou barvu Carpathian Grey se saténovým obalem a povrchovou úpravou Narvik Black gloss pro vnější obložení.
  • Balíček je nabízen pouze u modelu Dynamic SE o výkonu 395 koní, který využívá přeplňovaný 3,0 litrový řadový šestiválec se 48voltovým hybridním systémem.

Range Rover Sport je oblíbený mezi vysokými válci společnosti pro svou luxusní, ale podhodnocenou přítomnost a černé Range Rovery jsou běžným jevem v bohatších enklávách měst, jako je New York, Los Angeles nebo Londýn. Nyní pro rok 2025 přidává Land Rover do svého luxusního SUV střední velikosti Range Rover Sport volitelný balíček Stealth, aby pomohl své bohaté klientele létat pod radarem.

Stealth pack, jak by jeho název mohl naznačovat, je o absenci barvy, s tělem natřeným karpatskou šedou metalickou barvou překrytou saténovým ochranným obalem. Je to poprvé, co balíček Range Rover Sport nabídl saténovou fólii, kterou lze v případě poškrábání odstranit a vyměnit, což chrání barvu a zároveň jí dodává měkčí vzhled. Chcete-li přidat skrytý vzhled, střecha, větrací otvory kapoty, odznaky, boční prahy a spodní obložení předního a zadního nárazníku jsou potaženy povrchovou úpravou Narvik Black gloss. 23palcová lesklá černá kola skrývají černé brzdové třmeny.

Uvnitř si kupující mohou vybrat buď Ebenové kožené čalounění Windsor, nebo se mohou vymanit z tmavého exteriérového motivu lehkou kůží Windsor Cloud. Balíček Stealth zahrnuje také technologické dobroty, jako je systém čištění vzduchu v kabině, a bezklíčový vstup, který uzamkne nebo odemkne SUV na základě vaší blízkosti k vozidlu při přenášení klíče.

Balíček Stealth je k dispozici výhradně pro výbavu Range Rover Sport Dynamic SE, která je vybavena přeplňovaným 3,0 litrovým řadovým šestiválcem s 48voltovým hybridním systémem. Tato pohonná jednotka produkuje 395 koní a stejně jako všechna ostatní SUV Range Rover Sport přichází s pohonem všech kol a osmistupňovou automatickou převodovkou. Balíček Stealth stojí dalších 10 305$, přičemž Range Rover Sport Dynamic SE 2025 začíná na 92 275$.