DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Hyundai Tucson Dostane Facelift V New Yorku

2025 Hyundai Tucson Dostane Facelift V New Yorku
  • Hyundai Tucson 2025 předvádí svěží styl pro modelový rok 2025 na autosalonu v New Yorku 2024.
  • Tucson ‚ 25 má přepracovaný interiér s dostupnými spojenými 12,3 palcovými médii a 12,3 palcovými obrazovkami ovladačů.
  • Hyundai říká, že aktualizovaný Tucson míří k prodejcům v červnu, přičemž hybridní modely budou následovat později v létě.

Mezinárodní autosalon v New Yorku je v plném proudu a Hyundai přidává do mixu svěží Tucson. Pro rok 2025 Hyundai mírně aktualizuje exteriér, ale přidává do kabiny další technologii orientovanou na spotřebitele prostřednictvím masivních obrazovek. Hyundai také u některých modelů přesouvá řadicí páku Tucsonu do sloupce.

Pohonné jednotky jsou v podstatě stejné jako modely ’24, ale pojďme se dostat do rychlosti. Základní model 2,5 litru I4 přenáší a vysílá 187 koní a točivý moment 178 lb-ft prostřednictvím osmistupňové automatické převodovky. Hybridní modely Hyundai Tucson mají pod kapotou přeplňovanou čtyřku o objemu 1,6 litru, která pracuje s elektromotorem a má dohromady 231 koní. Plug – in hybridní model také používá 1,6 litrový přeplňovaný mlýn, ale roztočí elektromotor a vytvoří dohromady 268 koní. Obě hybridní verze používají šestistupňovou automatickou převodovku a standardně se dodávají s pohonem všech kol.

Aktualizace stylu Hyundai jsou jemné, s novou mřížkou chladiče, revidovaným krytem nárazníku a světly pro denní svícení vpředu. Vzadu uvidíte, že Tucson má nový kryt nárazníku. Venkovní Model Tucson XRT vidí nové střešní ližiny.

Zatímco vnější styl není příliš daleko od modelu ’24, interiér je jiný příběh. Nová palubní deska je domovem 12,3 palcové mediální obrazovky, která je lemována 12,3 palcovým displejem digitálního ovladače. K tomuto dostupnému balíčku displeje se přidávají další nové funkce, jako je dostupný řadič sloupců a přidaná tlačítka a knoflíky. Revidovaná středová konzola a volant doplňují hlavní aktualizace. Stojí za zmínku, že Apple CarPlay a Android Auto se drží kolem 25.roku.

Hyundai také říká, že Tucson ‚ 25 bude k dispozici pro bezdrátové aktualizace, což by mohlo pomoci zmírnit bod bolesti během vlastnictví. Tyto aktualizace mohou zasáhnout různé moduly, které ovládají hnací ústrojí, bezpečnostní a multimediální funkce, stejně jako mapovací systém.

Jako každý nový nebo Aktualizovaný stroj rozšiřuje Hyundai své asistenční a bezpečnostní systémy řidiče. Tucson ‚ 25 je vybaven infračerveným kamerovým systémem varování před pozorností, který zajišťuje, že oči řidiče směřují tam, kde by měly být.

Hyundai říká, že můžete očekávat, že se Tucson ’25 začne valit k prodejcům v červnu, ale ještě nezveřejnil ceny. I když můžete téměř očekávat malý náraz nad současnou počáteční cenou 28 875$. Pokud chcete hybridní variantu, budete si podle Hyundai muset počkat do konce letošního léta.