DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Mercedes-Benz třídy S dostane několik drobných úprav

2025 Mercedes-Benz třídy S dostane několik drobných úprav

Mercedes-Benz Třída S vstupuje do svého posledního úseku jako sedan poháněný spalováním s přesným obnovením pro modelový rok 2025, který je zcela o detailech; pouze ti, kteří rok od roku sledují barevnou paletu Mercedes-Benz třídy S, budou vědět, že se jedná o jeden, který se liší od sedanu 2024 při pohledu na exteriér. Dvě nové barvy jsou Verde Silver Metallic a Velvet Brown Metallic-to je pravda, hnědá, zlato! Barva snů každého auto písaře.

Uvnitř budou standardní výbavou komfortní opěrky hlavy, které dávají načechraný polštář mezi účes a tradiční kůži. Možnosti streamování vzrostou o jednu, Mercedes integruje Sony Pictures Entertainment RideVu, Portování filmů z knihovny Sony do kabiny a na zařízení v kabině. RideVu říká, že jeho vlastní vylepšení rozhraní pouze pro třídu S, která zahrnuje rodičovskou kontrolu, umožňuje „synchronně streamovat obsah až na šesti různých obrazovkách v autě nebo osobních zařízeních nebo sledovat nezávisle na každém zařízení.“Rotující seznam titulů bude počítat drahokamy jako „Jumanji: the Next Level“, „Spider-Man: Across the Spider-Verse“, „Ghostbusters: Afterlife“ a „The Equalizer 3.“

Rozhraní infotainmentu Mbux od Mercedesu, které je blíže německému domovu sedanu, usnadní hledání a používání návrhů asistovaného parkování. Pro mezinárodní trhy se předinstalace digitálního klíče dostane do USA a Kanady a bude kompatibilní se zařízeními Android. A pro každého, Nové připomenutí zadních sedadel používá otevření zadních dveří — jako v, dát něco na zadní sedadlo před nastartováním auta a vzletem-zjistit, kdy upozornit cestující v první řadě na něco, co by mohlo zůstat na zadním sedadle.

Přechod na sedany v programu Manufaktur získá jako standardní výbavu hlavní displej OLED, který je součástí MBUX Entertainment Plus.

Na základě předchozí zprávy je pro rok 2026 na cestě výraznější facelift a obnovení. V určitém okamžiku, buď tehdy, nebo možná pro další aktualizaci plánovanou v roce 2029, nám bylo řečeno, že se vrátí méně náročné uživatelské rozhraní, přičemž dotykové posuvníky na volantu jsou údajně nahrazeny kapacitními tlačítky a palcovými koly a přepracovaný přístrojový panel předvádějící novou Hyperscreen s volitelným displejem pro cestující. Hartmut Sinkwitz, vedoucí interiérů, řekl: „intuitivní ergonomie se vrátí,ale neříkám, že analog je nový digitální. Místo toho nabídneme zákazníkům to nejlepší z obou světů.“

Objednávky na třídu S 2025 jsou nyní otevřené, dodávky v Evropě začnou na konci července, dodávky pro USA začnou na konci srpna.