DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2024 Ford Mustang Přidává Matný Lak Filmmožnost

2024 Ford Mustang Přidává Matný Lak Filmmožnost
  • Ford říká, že matný lakový film se začne dodávat na kupé Ford Mustang do června a na kabriolety do konce roku.
  • Možnost matný film je k dispozici u všech možností barvy, ale není k dispozici u některých grafických balíčků.
  • Tato ochranná fólie na matné barvy má cenu 5995 USD a je dodávána s tříletou nebo 36 000 milou zárukou.

Vypadá to, že Ford chce kousek ochranného filmového koláče. Počínaje koncem února přidává Ford do seznamu možností Mustangu ’24 ochrannou fólii proti matnému laku.

Tento továrně instalovaný čirý matný film bude k dispozici jak na kupé, tak na kabrioletu Mustangs, stejně jako na výkonných lištách, jako je Dark Horse. To znamená, že tento ochranný film je dodáván s cenovkou 5995$.

Ford říká, že tento speciální povlak pochází z PPG a je navržen tak, aby zvládl drsné automobilové čisticí prostředky, které se často používají po ruce, nebo bezdotykové myčky aut. Film je také navržen tak, aby odpuzoval ptačí trus, silniční sůl a postříkání brouků.

A co je nejdůležitější, bude lépe chránit povrch pod barvou před poškrábáním nebo poškozením. Film také přichází s tříletou zárukou 36 000 mil.

Tato možnost navíc 5995 $samozřejmě přichází s některými překážkami. I když je tato ochranná fólie k dispozici u všech barev, které Ford nabízí pro Mustang, není k dispozici u každého balení.

Ford říká, že matný povlak není k dispozici na kalifornských speciálních autech ani na žádných autech s dodatečným grafickým balíčkem.

Ale je k dispozici na Ford Mustang Dark Horse, pokud odstraníte grafiku kapuce a přeskočíte balíček stripe.

Pokud jste chtěli Mustang s matným povrchem bez dalších starostí s řešením matné barvy, mohly by to být dobře vynaložené peníze. Ford říká, že začne dodávat kupé Mustang s tímto matným filmem v červnu, přičemž kabriolety Mustang přijdou do konce roku.