DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2024 Jeep WagoneerS se zaměřuje na přístupy 30. května

2024 Jeep WagoneerS se zaměřuje na přístupy 30. května
  • Nový Jeep Wagoneer S se rychle blíží ke svému oficiálnímu odhalení, které se bude konat příští čtvrtek 30.května.
  • Jeep dnes vydal ukázkové video, které ukazuje, že elektrický Wagoneer závodí s výkonem Tesla Model Y, a také potvrzuje více specifikací.
  • Spolu s více než 300 mil odhadovaného doletu má WagoneerS 2024 točivý moment 617 liber a může jít z nuly na 60 mph za nárokovaných 3,4 sekundy.

Jeep Wagoneer S bude prvním plně elektrickým modelem, který značka prodává americkému publiku. To už jsme věděli. Jak se však Wagoneer EV fast blíží ke svému datu odhalení 30.května, Jeep vydal ukázkové video, které potvrzuje další specifikace, které doplňují podrobnosti, které jsme se dozvěděli v lednu, včetně toho, že to bude model 2024 versus 2025.

Téměř dvouminutové video, které bylo zveřejněno na YouTube a dalších účtech jeepových sociálních médií, se odehrává na Willow Springs raceway v Kalifornii. Malé odmítnutí odpovědnosti na začátku čtení dramatizace-což rozhodně předznamenává tón. Je zveřejněn níže, takže se můžete sami přesvědčit. Ale krátká a sladká verze je, že Jeep WagoneerS je postaven proti výkonu Tesla Model Y ve falešném závodě.

All-new, all-electric Wagoneer „S“, the art of American premium

Video nekončí jasným vítězem, ale Wagoneer S je vidět, jak se táhne vpřed v posledním záběru, přičemž Jeep odhaluje nárokovaný čas zero-to-60-mph 3.4 sekundy—o desetinu rychlejší než dřívější tvrzení. S elektromotorem na každé nápravě bude mít Wagoneer s pohonem všech kol 600 koní. Toto číslo jsme již slyšeli, ale jeho točivý moment je 617 liber stop nejnovějších zpráv. To je také 28 plachý Jeep Grand Cherokee Trackhawk poháněný Hellcat V-8, který vstává z mrtvých, aby vytvořil portrét.

Když Jeep poprvé předvedl koncept WagoneerS v roce 2022, měl cílový dosah 400 mil. Tento odhad se od té doby vydal cestou Hemi V-8 a nyní Jeep očekává, že elektrický Wagoneer dostane dolet „300 plus“, když se někdy na podzim dostane do výroby. Očekáváme také, že se během příštího týdne dozvíme ještě více podrobností.