DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Dodge Charger Reveal Set Na 5. Března

2025 Dodge Charger Reveal Set Na 5. Března
  • Dodge potvrdil, že 5.března předvede své „svalové auto“ nové generace.
  • To je poté, co společnost ukázala ukázkové obrázky brzy odhalené nabíječky, která je založena na konceptu Dodge Charger Daytona SRT.
  • Očekává se, že nabíječka nové generace bude sportovat jak bateriové elektrické, tak benzínové pohonné jednotky.

Vypadá to, že čekání na produkční verzi Dodge Charger nové generace je téměř u konce. Dodge potvrdil, že 5.března 2024 předvede „svalové auto nové generace“, což pravděpodobně ukazuje na Dodge Charger 2025. Tato zpráva přichází poté, co Automotive News uvedl, že výkonný ředitel Dodge řekl tolik na JD Power Auto Summit v Las Vegas.

Ani tato zpráva není zrovna velkým šokem. Společnost před několika týdny škádlila předvýrobní příklad nabíječky nové generace. Zatímco společnost na svých kanálech sociálních médií poznamenala, že se jedná o předprodukční model, vypadalo to, že se blíží produkční podobě připravovaného svalového stroje.

Stále je těžké přesně říci, co Dodge plánuje ukázat, a společnost výslovně neřekla, že odhalí Produkční nabíječku. Na otázku, mluvčí odkazoval na odhalení “ svalového vozu nové generace.”

Dodge je známý velkolepými odhaleními důležitých automobilů, takže by nebylo vyloučeno, aby společnost uspořádala večírek na počest nabíječky. Ještě důležitější je, že stále není potvrzeno, zda budou nabíječky s vnitřním spalováním i bateriemi spuštěny vedle sebe. To je samozřejmě pravděpodobné, ale určitě se to dozvíme 5.března.

Vzhledem k tomu, že modely Charger a Dodge Challenger předchozí generace jsou mimo výrobu, má současná řada Dodge pouze dvě vozidla: SUV Durango a crossover Hornet. Získání jednoho z jeho ikonických produktů zpět do portfolia musí být právě teď předmětem mnoha firemních setkání na vysoké úrovni, protože Dodge si pravděpodobně chce zajistit své místo na trhu svalových automobilů.