DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Kia Carnival Dostane Robustní Aktualizaci

2025 Kia Carnival Dostane Robustní Aktualizaci

Aktualizovaný Carnival Kia spojuje vzhled SUV s užitkem minivanů.

  • Carnival Kia 2025 oficiálně debutoval na kanálech sociálních médií Kia.
  • Styl exteriéru se opírá o boxier designový trend.
  • Podrobnosti pro nás teprve přijdou-karnevalové modely na trhu.

Nejslavnějším minivanem je osvěžení. Pro rok 2025 Kia přepracovává design Carnival a dělá z něj ještě atraktivnější variantu pro nadšence moderních minivanů. Společnost nezveřejnila žádné změny interiéru ani hnacího ústrojí, ale potvrdila některé nové barvy, které směřují k tomuto minivanu.

Pod kapotou očekáváme stejný 3,5 litrový atmosférický V6 ze současného Carnival, i když mírný náraz ze současných 290 koní by nepřicházel v úvahu. Během této aktualizace stylingu se pravděpodobně přenese i osmistupňová převodovka.

Exteriér dostane novou přední fascii, která dále zdůrazňuje současnou hranatou skořepinu. Největším odklonem od současných modelů je nový design světlometů s lépe integrovaným podpisovým osvětlením a vertikálně naskládanými světlomety. Nové přední podpisové osvětlení je napodobeno vzadu, což pomáhá spojit celý design dohromady. SPZ byla také posunuta níže na zadním poklopu.

I když podrobnosti o Carnival v USA ještě přijdou, můžete očekávat, že to bude vypadat do značné míry jako to, co zde vidíte. Vzhledem k tomu, že v roce 2023 docházejí stránky ve vašem kalendáři, měl by Carnival na americkém trhu brzy ukázat svou tvář.