DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2024 Ford Mustang GT California speciální basové Rave modré bity

2024 Ford Mustang GT California speciální basové Rave modré bity
  • Ford Mustang 2024 přidává balíček nostalgického vzhledu známý jako GT California Special.
  • Balíček GT/CS z roku 1995 používá exkluzivní Rave Blue na nosních dírkách mřížky Mustangu a vnějších odznakech; interiér je také oblečený.
  • Vzhledem k tomu, že je nabízen pouze na Mustang GT Premium, kupé začíná na 47 610 $a kabriolet začíná na 53 110$; volba Automatické převodovky přidává 1595$.

Tmavě modrá může znít jako název tanečního klubu EDM, ale ve skutečnosti je to určující detail nového Kalifornského speciálu Ford Mustang GT 2024. Ačkoli Rave Blue akcenty vzhledu balíčku jsou moderním nádechem, mnoho fanoušků Mustangu pravděpodobně zná přezdívku GT/CS, která sahá až do původní verze z roku 1968.

Nový Kalifornský Speciál

Poté, co se včera na sociálních médiích objevil ukázkový obrázek, Ford plně odhalil nejnovější speciální edici Mustang. Volba balíčku, který je čistě estetickým vylepšením, přináší výše uvedené tmavě modré detaily na různých vnějších odznakech a nosní dírky nasávající vzduch na mřížce. Ten má také výrazné vodorovné lamely a odznak“ GT/CS “ a světlomety na obou stranách mají tmavé pouzdro.

Boky Kalifornského speciálu mají obtisky, které pokrývají většinu spodních panelů karoserie. Každý balíček obsahuje jedinečná 19palcová kola a modely vybavené volitelným balíčkem Performance pack přidávají exkluzivní modré kapsy Rave.

Uvnitř mají kožená sedadla Mustang GT, stejně jako kousky palubní desky a dveří Raptor modré a kovově šedé prošívání. K dispozici je také perforované čalounění námořnického mola, které dále obléká interiér. Lidé, kteří chtějí vzít věci do zářezu, se mohou rozhodnout, že kontrastní švy budou aplikovány na volant a středovou konzolu. A aby zapůsobili na cestující na předních sedadlech, je na pravé straně palubní desky speciální Kalifornský odznak.

Mustang GT / CS Cena

Stejně jako předchozí generace je speciální balíček California k dispozici pouze na úrovni výbavy Mustang GT Premium. Cena za 1995 USD začíná balíček GT/CS na 47 610 USD za kupé a 53 110 USD za kabriolet. Vzhledem k tomu, že oba styly karoserie jsou standardně dodávány s 5,0 litrovým motorem V8 o výkonu 480 K a šestistupňovou manuální převodovkou, výběr dostupného 10stupňového automatu zvyšuje jejich cenovky o dalších 1595$. Ford říká, že objednávkové banky jsou nyní otevřené.